KOIRAKOULU SPORTTI HURTTA

Koirakoulustamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan kurssin! Kursseja löytyy pentukursseista aina jatkuvasti pyöriviin valmennusryhmiin.
Toimitilassamme on keinonurmipohjainen koulutuskenttä ja hyvät odotustilat. Kurssiemme pienet henkilömäärät (max 4 koirakkoa) takaavat enemmän henkilökohtaista ohjausta ja parempia tuloksia koirienne kanssa. Kaikki koirakoulumme opetusmetodit pohjautuvat positiiviseen kouluttamiseen, käytännössä siis ruualla, leluilla ja kehuilla palkitsemiseen.

KOULUTTAJAMME

Nimiä klikkaamalla pääset lukemaan lisää kouluttajista!
Koulutuskenttänämme toimii 74keinonurmipohjainen sisäkenttä. Suurin osa kursseistamme pidetään sisätiloissa, mutta sään salliessa voidaan pistäytyä myös ulkona. Kenttää ympäröi puolikorkea seinä, joten ohitse kulkeviin koiriin ei ole suoraa näköyhteyttä. Samassa tilassa toimii myös koirauimala, joten äänihäiriöitä voi tulla altaan puolelta. Mikäli kurssilla on erittäin häiriöherkkiä koiria, on meillä mahdollisuus laittaa kentälle näköesteitä. Suosimme kuitenkin häiriöhin siedättämistä, sillä koiran elämä nykymaailmassa on täynnä kaikenlaisia häiriöitä. Kouluttajamme ohjastavat mielellään, miten edetä häiriöherkän koiran kanssa. Suurimmalla osalla kursseista työskennellään kaikki koirat kentällä, pareittain ja yksittäin. Näin ollen koirat oppivat toimimaan kaikenlaisissa häiriöissä ja kaikki saavat kurssista mahdollisimman paljon irti!

Suosittelemme lämpimästi lukemaan periaatteistamme, säännöistämme sekä kursseistamme lisää kotisivuilta ennen ilmoittautumista. Ensikertalaisille suositellaan aina ilmoittautumista alkeiskursseille, näin saadaan hyvä pohja oppimiselle ja osaamiselle! Mikäli olette suorittaneet kursseja muissa koirakouluissa, sovitaan teille sopivan tasoisesta kurssista henkilökohtaisesti!
Kaikki alkavat kurssimme löydät kalenterista!

Kenttää voi vuokrata myös omaan käyttöön, itsenäistä treenaamista varten.