Koiratanssi

Koiratanssi on luovaa tottelevaisuutta, jossa yhdistyvät koirankoulutustaidot ja taiteellinen näkemys. Laji sopii kaiken kokoisille ja ikäisille koirille, sillä laji ei sisällä ns. pakollisia liikkeitä. Koiratanssi on kilpailulajina siitä erilainen, että ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan itse, kenenkään siihen puuttumatta.

Lajissa arvostellaan ja arvostetaan niin koirakon välistä kontaktia ja yhteistyötä, kuin myös liikkeiden tekniikkaa ja vaativuustasoa sekä taiteellista toteustusta. Vain koiran fysiikka on temppujen opettamisen rajana, ja tärkeimpänä kaikista on pitää hauskaa ja luoda vahva katkeamaton kontakti ohjaajan ja koiran välille!

koiratanssin alkeiskurssi

Kurssilla opetellaan koiratanssin alkeita, erilaisia liikkeitä ja temppuja, joista voi halutessaan koota koreografian musiikin tahtiin.

Kurssilla tehdään jokaisen koirakon tason mukaisia liikkeitä, perustempuista haastavampiin temppuihin. Käydään hiukan läpi freestylen ja heel work to music eli HTM:n eroja, ja niiden sopimista erilaisille koirakoille.


Kurssille voi tulla minkä ikäisen sekä kokoisen koiran kanssa tahansa. Koiran on oltava perustottelevainen, muita vaatimuksia kurssille osallistumista varten ei ole. Tempuissa ja niiden vaativuustasossa otetaan huomioon kunkin koirakon ominaisuudet. Kurssi on oivaa puuhaa kaikille koirille ja ohjaajille!


Koiratanssin kouluttajana toimii Gabi.


seuraava alkeiskurssi

KOIRATANSSIKURSSIT TAUOLLA