KOIRAUIMALA
SPORTTI HURTTA

Sportti Hurtta tarjoaa mahdollisuuden uintiin ympäri vuoden!

Uinti on aivan ensiluokkaista liikuntaa ja hellävaraisuutensa ansioista sopii liki täydellisesti jokaiselle koiralle.

Kaikki allasvuoromme ovat yksityisiä 30min vuoroja.
Voit vuokrata altaan omatoimikäyttöön kokeneelle uimarille tai varata uintikoulutuksen veteen tottumattomalle koiralle. UUTTA! Uintihintaan sisältyy pyyhkeet sekä shampoo.

Valitse itsellesi sopiva vuoro ja lue lisää
painamalla painiketta:


Tiloistamme löytyy allas, joka on kooltaan 8m x 4m ja syvyydeltään vajaa 1,5m. Altaassa on noin 15cm syvä kahluualue, jossa myös koiran omistaja saa kahlata. Kahluualueelta altaaseen johtaa tukeva, loiva ja tassujen alla liukumaton, vaaleanruskea, hiekkapinnoitettu ramppi.


Altaan vesi pyritään pitämään +23 asteen lämpöisenä. Altaan lämpötila on optimaalinen koirauimareille. Altaassa pärjäävät pienimmätkin koirat, eikä noutajillekaan tule turhan kuuma. Lämpötilalla on myös otettu huomioon kuntoutettavat koirat, joille erityisesti lämmin vesi tekee hyvää.

Altaamme puhtaudesta huolehtii automatiikka,
joka säätelee veden pH- sekä klooriarvoja. Lisäksi altaaseen virtaa jatkuvasti puhdasta vettä, joka kulkee niin kvartsihiekkasuodatusjärjestelmän, aktiivihiilien kuin myös infrapunavalon läpi. Altaan kemikaalitaso pidetään niin alhaisena, ettei vesi ole koirille haitallista, eikä shamppoopesu ole joka uinnin jälkeen pakollista.

MUISTATHAN ETTÄ...

Jatkuva koiran haukkuminen ei ole tiloissamme sallittua, sillä samassa tilassa toimii myös koirakoulu. Toki yksittäiset riemunhaukahdukset ovat ymmärrettäviä. Mikäli koirasi ei kykene odottamaan vuoronsa alkua rauhallisesti, vältäthän ylinmääräisen odotusajan viettämistä tiloissamme.


Uimarin ison vahingon sattuessa veteen joudumme sulkemaan altaan sen shokkikloorauksen ajaksi. Allas on suljettuna niin kauan, kunnes allasarvot ovat taas kohdillaan. Perimme korvauksena perutuista vuoroista, kemikaaleista sekä ylinmääräisistä työtunneista yhteensä 250 €.