ilmoittautumis- ja kurssiehdot

Sportti Hurtan kurssin voi halutessaan perua tai vaihtaa, kun se tehdään 7 päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssihinnasta ja peruuttamatta jätetystä kursseista koko kurssihinnan. Tulematta jättäminen tai maksamaton kurssi ei ole yhtä kuin peruutus. Maksamattomista tai peruuttamattomista kursseista perimme maksun laskuttamalla.

Sairasta koiraa, tai koiraa jolla on ulko- tai sisäloisia (esim. nenäpunkki , kennelyskä) ei missään nimessä saa tuoda kurssille. Kurssille saa osallistua vain terveen koiran kanssa, joka on rokotettu Suomen Kennelliitton ohjeiden mukaisesti.

Kurssille saa osallistua juoksuisen nartun kanssa siitä etukäteen sovittaessa. Koiralla on oltava jalassa juoksupöksyt.

Kurssit järjestetään, mikäli osallistujia kurssille on ilmoittautunut vähintään kolme koirakkoa.

Sportti Hurtta pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin kurssin ajankohtaa, korvauksia, kouluttajaa ja alkamispäivää koskien. Nämä näkyvät käytännössä kouluttajan sairaspoissaoloina ja niiden korvaamisina. Sportti Hurtalla on rajallinen määrä korvausvaihtoehtoja, eikä näinollen voi olla velvollinen siitä, sopiiko korvauskerta jokaiselle - enemmistön mukaan mennään.

Oman tai koiran sairastumisen vuoksi välistä jääneistä kurssikerroista saa korvauksen lääkärintodistusta vastaan. Muita poissaoloja Sportti Hurtta ei ole velvollinen korvaamaan.

Omistaja on aina vastuussa omasta koirastaan Sportti Hurtan tiloissa. Suosittelemme vakuutuksen ottamista koiralle.

Kurssille ei saa osallistua toisia koiria tai ihmisiä kohtaan aggressiivisesti käyttäytyvien koirien kanssa.

Pissa-/kakkasakko kentälle on 25€. Pentujen (alle 6kk) kohdalla olemme ymmärtäväisiä. Koiraa voi käyttää ulkona pissalla useamman kerran kesken kurssin, näin takaamme kaikille raikkaan treenitilan.

Ilmoittautumalla kurssille hyväkSYT nämä ehdot!