Rally-tokon valmennusryhmätValmennysryhmät on tarkoitettu suurimmaksi osaksi jo meillä aiemmin kurssin käyneille koirakoille. Valmennusryhmät ovat alkeis- ja/tai jatkokurssin käyneille hyödyllisiä ja lisäetuja sisältävä jatkuva treeniryhmä. Ryhmät toteutetaan pienryhminä, maksimissaan viiden koirakon ryhmissä. Näin taataan jokaiselle rutkasti henkilökohtaista ohjausta, sopivassa suhteessa yhdessä tehtäviin harjoituksiin. Teemme paljon erilaisia harjoitteita, aina tekniikasta ja perusteista uusiin kyltteihin, kuin myös ratatreeniä ja saumattoman yhteistyön vaatimia oppeja. Joka kuukauden viimeisellä kerralla tehdään kisamainen ratatreeni arvostelulomakkeineen. Pidemmästä yhtäjaksoisesta kurssista on suuri hyöty sekä kouluttajalle, ohjaajalle kuin koirallekin. Tuttu kouluttaja tuntee teidät ja osaa auttaa useimmissa pulmissa huomattavasti paremmin, kuin alati vaihtuva kouluttaja. Samassa ryhmässä treenaaminen on helpompaa myös koiran psyykkeelle, varsinkin jos kyseessä on häiriö- tai stressiherkkä eläin.

Kaikki kehittyvät oman koiransa kanssa eri tahtia ja tämä on meillä otettu huomioon. Valmennusryhmissä tehdäänkin siis kaikkien luokkien kylttejä monipuolisesti, aina alokkaasta mestariluokkaan asti. Edistyneemmille löytyy aina uusia haasteita ja aloittelevimmille tahti pysyy kuitenkin sopivana. Harjoittelu pysyy vaikeimmissakin asioissa hauskana ja palkitsevana.


Kurssilaisilta laskutetaan aina kunkin kuukauden treenit jokaisen kuukauden ensimmäisellä treenikerralla. Tuntihinta on 24,00€ ja kokonaishinta riippuu siitä, kuinka monta treenikertaa sinä kuukautena on. Saman talouden toisesta ryhmäpaikasta saa 20% alennuksen. Ryhmässä on yhden kuukauden irtisanoutumisaika (irtisanoutumishetkellä oleva kuukausi sekä siitä seuraava kuukausi).


Rally-tokon valmennusryhmäläisille on oma suljettu ryhmä Facebookissa, jonne ilmestyy aina etukäteen kunkin viikon ohjelma ratapohjineen. Ryhmässä saa myös kysellä ja keskustella, jakaa kuvia ja videota. Näin treeneihin on helppo palata, kysellä jos jotain unohtui ja ilmoittaa poissaoloja. Ryhmässä on aina vain enemmän ja enemmän oppimateriaaleja, opetusvideoita ja paljon muuta!

Mikäli jollekin treenikerralle ei pääse osallistumaan (syystä riippumatta), ilmoittaessa siitä etukäteen saa kerran tulla korvaamaan korvausvuorolle. Korvauskerralla treenataan omatoimisesti Sportti Hurtan kentällä. Korvauskerrat ovat voimassa 6 kk. Ryhmästä irtisanoutuessa kaikki käyttämättömät korvauskerrat mitätöityvät. Korvausvuorolla kentällä on käytettävissä kaikki kyltit selityksineen, esteet, merkit ja muut tarpeelliset rally-toko välineistöt.


Mikäli valmennusryhmä kiinnostaa, laitathan meille sähköpostia!

Tällä hetkellä on vapaita ryhmäpaikkoja!

Ryhmiä on maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Klo. 17, 18, 19, 20 ja 21.

Kysythän lisää sähköpostitse! info@sporttihurtta.com