Rally-tokon valmennusryhmätValmennysryhmät on tarkoitettu suurimmaksi osaksi jo meillä aiemmin kurssin käyneille koirakoille. Valmennusryhmät ovat alkeis- ja/tai jatkokurssin käyneille hyödyllisiä ja lisäetuja sisältävä jatkuva treeniryhmä. Ryhmät toteutetaan pienryhminä, maksimissaan neljän koirakon ryhmissä. Näin taataan jokaiselle rutkasti henkilökohtaista ohjausta, sopivassa suhteessa yhdessä tehtäviin harjoituksiin. Teemme paljon erilaisia harjoitteita, aina tekniikasta ja perusteista uusiin kyltteihin, kuin myös ratatreeniä ja saumattoman yhteistyön vaatimia oppeja. Välillä tehdään myös kisamainen ratatreeni arvostelulomakkeineen. Pidemmästä yhtäjaksoisesta kurssista on suuri hyöty sekä kouluttajalle, ohjaajalle kuin koirallekin. Tuttu kouluttaja tuntee teidät ja osaa auttaa useimmissa pulmissa huomattavasti paremmin, kuin alati vaihtuva kouluttaja. Samassa ryhmässä treenaaminen on helpompaa myös koiran psyykkeelle, varsinkin jos kyseessä on häiriö- tai stressiherkkä eläin.

Kaikki kehittyvät oman koiransa kanssa eri tahtia ja tämä on meillä otettu huomioon. Valmennusryhmissä tehdäänkin siis kaikkien luokkien kylttejä monipuolisesti, aina alokkaasta mestariluokkaan asti. Edistyneemmille löytyy aina uusia haasteita ja aloittelevimmille tahti pysyy kuitenkin sopivana. Harjoittelu pysyy vaikeimmissakin asioissa hauskana ja palkitsevana.


Kurssilaisilta laskutetaan treenit kerran kuukaudessa. Tuntihinta on 26,00€ ja kokonaishinta riippuu siitä, kuinka monta treenikertaa sinä kuukautena on. Saman talouden toisesta ryhmäpaikasta saa 10% alennuksen. Ryhmässä on yhden kuukauden irtisanoutumisaika (irtisanoutumishetkellä oleva kuukausi sekä siitä seuraava kuukausi).


Rally-tokon valmennusryhmäläisille on oma suljettu ryhmä Facebookissa, jonne ilmestyy aina etukäteen kunkin viikon ohjelma ratapohjineen. Ryhmässä saa myös kysellä ja keskustella, jakaa kuvia ja videota. Näin treeneihin on helppo palata, kysellä jos jotain unohtui ja ilmoittaa poissaoloja. Ryhmässä on aina vain enemmän ja enemmän oppimateriaaleja, opetusvideoita ja paljon muuta!

Mikäli jollekin treenikerralle ei pääse osallistumaan (syystä riippumatta), ilmoittaessa siitä etukäteen saa kerran tulla korvaamaan korvausvuorolle. Korvauskerralla treenataan omatoimisesti Sportti Hurtan kentällä etukäteen sovittuna ajankohtana. Ryhmästä irtisanoutuessa kaikki käyttämättömät korvauskerrat mitätöityvät. Korvausvuorolla kentällä on käytettävissä kaikki kyltit selityksineen, esteet, merkit ja muut tarpeelliset rally-toko välineistöt.


Mikäli valmennusryhmä kiinnostaa, laitathan meille sähköpostia!

KAIKKI RYHMÄPAIKAT TÄYNNÄ

Jonoon voi ilmoittautua sähköpostitse. Ilmoita, mitkä päivät sekä kellonajat teille sopisivat. Ryhmiä on ma, ti sekä ke klo. 16-22 välillä.