DOBO-kurssit

Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ja samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.

Dobon tarkoituksena on kehittää koiran keskittymiskykyä, ketteryyttä, tasapainoa, vahvistaa koiran (etenkin syvää) lihaksistoa ja auttaa koiraa myös venyttämään itseään eli poistamaan mahdollista lihasjännityksiä.

Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja joiden muoto sopii koiralle palloa paremmin. Dobopallot ovat lisäksi helpommin tuettavissa ja ovat perus jumppapalloa kestävämpiä (kestävät 400kg).

Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia,

  • koiran tekemiä
  • ohjaajan tekemiä
  • yhdessä tehtäviä

    Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille.
Dobo-kurssille voi tulla terveen, yli 6kk ikäisen koiran kanssa, aina eläkeikään asti! Koirat voivat treenata tunnilla kytkemättä,mikäli ne pysyvät omistajansa vierellä, muussa tapauksessa harjoitukset tehdään kytkettynä. Mikäli koirallasi on jokin sairaus, vamma tai muu terveydellinen ongelma, konsultoi eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen dobo-kurssille ilmoittautumista.

SEURAAVA alkeisKURSSI

-

dobon kokeilukerta

Lyhytkurssi

Torstaina 18.1. & 25.1.

kello 19.00-19.45. TÄYNNÄ
kello 18.00-18.45 tilaa

2 krt / 40 €