tiedote koronaviruksesta

Sportti Hurtta pitää kurssit sekä uimavuorot normaalisti.

Koirakoulun kurssilla
on samanaikaisesti 2-4 koirakkoa sekä kouluttaja. Kurssilla ei koskaan olla toisiin ihmisiin tai koiriin kosketuksissa, vaan jokainen omistaja on tekemisissä vain oman koiransa kanssa. Tämä koskee myös kouluttajaa. Koulutus kestää tasasta varttia vaille, jonka jälkeen annamme tilaa kurssilaisille poistua. Tulethan siis omalle tunnillesi ihan viime tingassa, jolloin edelliset kurssilaiset ovat kerenneet jo poistua tiloista. Näin vältämme ylinmääräisten ihmisten oleskelua tiloissa samanaikaisesti. Naulakot on siirretty pois käytöstä, omat tavarat viedään jokaiselle kurssilaiselle varatulle alueelle. Alue desinfioidaan jokaisen kurssilaisen välissä.

Uintivuorolla
ovat altaalla vain omistaja koirineen. Uimaopetusvuoroilla uittaja on mukana altaalla. Olemme lisänneet saippuaa sekä desinfiointiainetta suihkutilaan sekä uima-altaalle. Lainalelut on otettu pois käytöstä ja pelastusliivit on siirretty pois altaalta. Niitä saa edelleen lainata, pyydät vain henkilökunnalta! Käytön jälkeen palautathan liivit henkilökunnalle, jonka jälkeen ne desinfioidaan ennen seuraavaa lainaajaa. Naulakot on siirretty pois käytöstä, omat tavarat viedään kuivatusalueella löytyviin loosseihin. Loossit desinfioidaan jokaisen uimarin käytön jälkeen. Vältäthän käteisellä maksamista, ja suosit kortilla maksaessa lähimaksua.

  • Desinfioimme jatkuvasti tilojen pintoja, portteja, ovia sekä koulutusvälineitä. Olemme poistaneet yhteiskäytöstä kaikki mahdolliset välineet, joten otathan kurssille mukaan omat lelut, vesikupin sekä rauhoittumista varten jonkin alustan (esim. pyyhe, koiran peti, matto)
  • Mikäli olet vähääkään flunssainen, ethän tule varatulle ajalle vaan ilmoitat sen perumisesta
  • Ethän koskettele naamaasi likaisilla käsillä
  • Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta, aivastat kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan jonka heität suoraan roskikseen jonka jälkeen peset kädet

TERVETULOA SPORTTI HURTTAAN!

Sportti Hurtta on Itä-Helsingissä sijaitseva monipuolinen harrastuskeskus kaikenlaisille koirille. Olemme vuonna 2014 perustettu yritys ja palveluistamme löytyvät koirakoulu sekä koirauimala.

Onnellisia koiria - Onnellisia omistajia

koirakoulu

Tarjoamme alkeiskursseja, yksityiskoulutusta sekä jatkuvasti pyöriviä valmennusryhmiä!

Katso kaikki alkavata kurssit täältä!

koirauimala

Tarjoamme omatoimisia uintivuoroja sekä uimaopetusta!