KESÄTARJOUS OMATOIMIVUOROILLE!


Nyt kesäkuun ajan on mahdollisuus ostaa huippu edulliseen hintaan 5 kerran sarjakortti koirauimalaan! Uintivuoroja voi käyttää heti kesäkuussa tai odottaa niiden käyttöä syksylle, jolloin remontoitu uimala taas aukeaa.

Sarjakortti sisältää 5 kpl 30min omatoimivuoroja ja kortin hinta on 100€ (norm. jopa 150€). Kortti käy niin päivä- kuin iltavuoroihin. Kortti on käytettävä vuoden 2022 aikana.

Vain 1 kortti / talous. Myymme sarjakortteja vain rajoitetun ajan, 30.6. asti!

Näin ostat kortin:

-Voit tulla ostamaan kortin paikan päältä (olemme auki sopimuksen mukaan joten kannattaa kysyä aukioloaikoja ennen paikalle tuloa).

-Voit ostaa kortin etänä ja kun tulet uintivuorolle on kortti meillä valmiina odottamassa. Laita viestiä sähköpostilla (info@sporttihurtta.com) niin saat maksuohjeet

tiedote koronaviruksesta 2022


Omatoimivorolle voi tulla maksimissaan 3 asiakasta.

Uimaopetusvuorolla on maskipakko sekä ihmisrajoitus: 2 asiakasta + uimaopettaja.


Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Meillä on käsidesiä tarjolla useammassa eri pisteessä. Vessa löytyy heti sisääntulokäytävältä missä voit käydä pesemässä kädet. Myös suihkussa on käsienpesumahdollisuus koirauimareille.

Ethän tule meille vähänkään kipeänä, vaan ilmoitat siitä ja näin saat korvaavan kurssikerran. Uintivuoron voi peruuttaa lyhyemmällä varoitusajalla mikäli olet sairastunut.


Koirakoulun kurssilla
on samanaikaisesti 2-4 koirakkoa sekä kouluttaja. Kurssilla ei koskaan olla toisiin ihmisiin tai koiriin kosketuksissa, vaan jokainen omistaja on tekemisissä vain oman koiransa kanssa. Tämä koskee myös kouluttajaa. Koulutus kestää tasasta kymmentä vaille, jonka jälkeen annamme tilaa kurssilaisille poistua. Tulethan siis omalle tunnillesi ihan viime tingassa, jolloin edelliset kurssilaiset ovat kerenneet jo poistua tiloista. Näin vältämme ylimääräisten ihmisten oleskelua tiloissa samanaikaisesti. Jokaiselle kurssilaiselle on varattu kentältä oma nurkkaus. Alue desinfioidaan aina jokaisen kurssilaisen välissä.

Uintivuorolla
ovat altaalla vain omistaja koirineen. Uimaopetusvuoroilla uittaja on mukana altaalla. Olemme lisänneet saippuaa sekä desinfiointiainetta suihkutilaan sekä uima-altaalle. Lainalelut on otettu pois käytöstä ja pelastusliivit on siirretty pois altaalta. Niitä saa edelleen lainata, pyydät vain henkilökunnalta! Käytön jälkeen jätäthän liivit suihkutilaan, jonka jälkeen henkilökunta desinfioi ne ennen seuraavaa lainaajaa. Vältäthän käteisellä maksamista, ja suosit kortilla maksaessa lähimaksua. Suosittelemme sisäkenkien käyttöä uimalan tiloissa (jotkin vettä kestävät kengät esim. crocksit, varvastossut). Uimaopetusvuoroilla on maskipakko.

TERVETULOA SPORTTI HURTTAAN!

Sportti Hurtta on Itä-Helsingissä sijaitseva monipuolinen harrastuskeskus kaikenlaisille koirille. Olemme vuonna 2014 perustettu yritys ja palveluistamme löytyvät koirakoulu sekä koirauimala.

Onnellisia koiria - Onnellisia omistajia

koirakoulu

Tarjoamme alkeiskursseja, yksityiskoulutusta sekä jatkuvasti pyöriviä valmennusryhmiä!

Katso kaikki alkavata kurssit täältä!

koirauimala

Tarjoamme omatoimisia uintivuoroja sekä uimaopetusta!