yksityiskoulutus / kotikäynti

Oletko kohdannut haasteita koirasi kanssa? Onko vaikeaa löytää yksiselitteisiä ohjeita koiraongelmiin? Koska koira voi käyttäytyä ongelmallisesti monesta eri syystä, valmiita ratkaisuja ei ole. Autamme sinua ymmärtämään koiran käytöstä ja tarjoamme opastusta ratkaisujen löytämiseksi.

Käytösvalmennusapua haetaan muunmuassa yksinolo-ongelmiin, remmirähjäämiseen ja liialliseen haukkumiseen.

Yksityiskoulutus Sportti Hurtan tiloissa sopii koirakoille, jotka haluavat opettaa tai vahvistaa käytöstä, esimerkiksi luoksetuloa, hihnassa kulkemista, rauhoittumista, ihmisten rauhallista tervehtimistä, parempaa kontaktia yms.

Ongelmallisiksi koettujen käytöksien tilalle on tarkoitus yhdessä kouluttaa omistajalle ja koiralle miellyttävämpi tapa toimia erilaisissa tilanteissa.

Myös koiran aktivointiin ja virikkeistämiseen voi hakea yksityistunnilla vinkkejä ja miksei vaikka naksutinkoulutuksenkin harjoitteluun!

Jos käytökseen liittyy esimerkiksi pelkotila, stressi tai aggressiota niin on suositeltavaa varata kotikäynti, jotta pulmaan päästään pureutumaan koiran elinympäristössä. Esimerkiksi eroahdistus- tai remmirähjäysongelman kanssa suurin hyöty saadaan aikaan koulutuksen sijoittuessa kotikulmille, jossa ongelma ilmenee.

Kaikki muu kuin pelkotilojen koulutus tapahtuu Sportti Hurtan tiloissa. Hinta Sportti Hurtalla järjestetylle yksityiskoulutukselle on 65 euroa/tunti.

Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse:
info@sporttihurtta.com

Kouluttajana yksityistunneilla toimii Stella. Stellan omat kotisivut löydät osoitteesta www.pawesome.fi