Stella grgic

  • Opiskellut itsensä koirakonsultiksi
  • Omistaa novascotianoutaja Moyan
  • Kouluttaa myös kielillä ruotsi ja englanti
  • Opiskelee koulussa Centre of Applied Pet Etholog
  • Toimii myös ongelmakoirakouluttajana

Nimeni on Stella ja olen 37-vuotias opettaja joka innostui opiskelemaan koirista. Koirat ja muut eläimet ovat aina tuoneet iloa elämään. Ensimmäinen koirani oli Berninpaimenkoira ja nykyään kotoa löytyy toisenlainen tyyppi, Novascotiannoutaja ja myös pari kissaa.

Minulle koiran ymmärtäminen ja suhde omistajan kanssa on tärkeintä. Kouluttaessa ja treenatessa koiraa on tärkeää ottaa huomioon koira kokonaisuutena. Kun opimme lukemaan koiriamme, opimme parhaalla mahdollisella tavalla myös toimimaan arkielämässä yhdessä sekä voimme menestyä koulutuksessa parhaan kaverin kanssa. Yhteistyö on avainsana! Koiriemme kanssa pidetään hauskaa ja koira oppii että meidän kanssa on kaikkein hauskinta!

Olen koulutettu koirankonsultti Porvoon Kansalliskoulusta (2015-2016) joka on vuoden täysaikanen opinto koirista, muun muuassa koiran elekielestä, ongelmakäytöksistä, koirien oppimisesta ja kouluttamisesta. Koulutukseen kuului myös harjotteluaikaa jonka vietin Opaskoirakoululla ja pari viikkoa ongelmakoirakouluttajana koirarescue shelterissä Israelissa. Olen myös käynnyt koiraohjaajakoulutuksen Taitoa Tassuissa (2015). Syksyllä (2016) aloitan opinnot koulussa nimeltä COAPE (Centre of Applied Pet Ethology) missä tavoitteenani on syventää tietoani koirista sekä oppia kissoista.