usein kysytyt kysymykset

koirauinti

Varasin vuoron yhdelle koiralle ja nyt vuorolle olisi tulossa mukaan toinenkin. Pitääkö tästä erikseen ilmoittaa? Ei pidä. Näemme tilanteen sitten paikan päällä.


Mitä uinnille pitää ottaa mukaan? Koiralle mukaan oma pyyhe, vesileluja (uimaopetusvuorolla on lainaleluja), nameja palkitsemiseen sekä suihkun kestävät valjaat/panta. Omistajalle mukaan shortsit tai vaihtohousut, halutessasi vedenkestävät sisäkengät (voi olla myös paljain jaloin).

Minkä ikäisen koiranpennun kanssa voi tulla uimaan? Uimaan voi tulla noin 4-5 kk iästä alkaen. Ensimmäiselle kerralle on hyvä varata uimaopetusvuoro, jolloin uittaja on ohjeistamassa teitä sekä pentua turvallisen uinnin aloittamisessa.


Ajanvarauskalenteri näyttää, ettei vapaita opetusvuoroja ole kuin vain muutama. Pitääkö se tosiaan paikkansa? Kaikki vapaat vuorot näkyvät kalenterissa. Opetusvuorot ovat hyvin suosittuja, ja varataankin pitkän ajan päähän. Peruutuksia tulee kuitenkin jonkun verran, ja perutut vuorot näkyvät kalenterissa heti. Myös uusia opetusvuoroja lisäillään kalenteriin silloin tällöin, eli kalenteria kannattaa seurailla vapaiden vuorojen toiveessa.

Saako juoksuisen nartun kanssa tulla uimaan? Ei saa. Noin viikko juoksujen loppumisen jälkeen voi uimaan taas tulla.

Voiko teillä maksaa liikuntaseteleillä? Meillä maksutapoina käyvät ainoastaan pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Voiko uintivuorolle tulla mukaan useampikin ihminen? Kyllä voi. Allasalueella on hyvin tilaa myös muille perheenjäsenille.

koirakoulu

Saako juoksuisen nartun kanssa tulla kurssille? Mikäli juoksut alkavat kurssilla, katsotaan ryhmäkohtaisesti miten toimitaan. Eli jos juoksut eivät pahemmin ketään häiritse, saa pöksyt jalassa tulla treenaamaan normaalisti. Mikäli kurssilla on paljon esim. uroskoiria, eikä treenit onnistu, saa poisjääneet kerrat tulla korvaamaan toiselle kurssille.

Onko kurssilla korvausmahdollisuutta pois jääneille kerroille?
Meillä saa korvausmahdollisuuden ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Rally-tokon valmennusryhmässä korvausvuoron saa mistä tahansa etukäteen ilmoitetusta poissaolosta.

Mietin vielä, että tuleekohan kurssille osallistumisesta yhtään mitään, kun koiran on vaikea keskittyä. Kyllä tulee! Meillä on osaavat kouluttajat, jotka neuvovat tilanteen mukaan, miten edetään. Kunhan koira ei ole agressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan, voi kurssille tulla mukaan.

Voiko teillä maksaa liikuntaseteleillä?
Meillä maksutapoina käyvät ainoastaan pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Miten kurssi maksetaan? Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla Sportti Hurtan kassaan kortilla tai käteisellä.

Voiko kurssin maksaa kahdessa erässä? Kyllä voi. Ota yhteyttä sähköpostitse niin sovitaan yhdessä maksusuunnitelma!

Voiko kurssille tulla mukaan useampikin ihminen? Kyllä voi. Kentän laidalla on hyvin tilaa myös muille perheenjäsenille.