nose work valmennusryhmä


Valmennysryhmä on tarkoitettu koirakoille jotka haluavat treenata viikottain - joko harrastus- tai kilpailumielessä. Ennen valmennusryhmään tuloa on koirakon täytynyt käydä alkeiskurssi sekä vähintään yksi jatkokurssi. Ryhmät toteutetaan pienryhminä, maksimissaan neljän koirakon ryhmissä. Näin taataan jokaiselle rutkasti henkilökohtaista ohjausta, sopivassa suhteessa yhdessä tehtäviin harjoituksiin.

Pidemmästä yhtäjaksoisesta kurssista on suuri hyöty sekä kouluttajalle, ohjaajalle kuin koirallekin. Tuttu kouluttaja tuntee teidät ja osaa auttaa useimmissa pulmissa huomattavasti paremmin, kuin alati vaihtuva kouluttaja. Samassa ryhmässä treenaaminen on helpompaa myös koiran psyykkeelle, varsinkin jos kyseessä on häiriö- tai stressiherkkä eläin.

Kaikki kehittyvät oman koiransa kanssa eri tahtia ja tämä on meillä otettu huomioon. Edistyneemmille löytyy aina uusia haasteita ja aloittelevimmille tahti pysyy kuitenkin sopivana. Harjoittelu pysyy vaikeimmissakin asioissa hauskana ja palkitsevana.

Maksu suoritetaan aina laskuttamalla kuukausittain. Kertahinta on 24,00€ ja kokonaishinta riippuu siitä, kuinka monta treenikertaa sinä kuukautena on. Ryhmässä on yhden kuukauden irtisanoutumisaika (irtisanoutumishetkellä oleva kuukausi sekä siitä seuraava kuukausi).

Mikäli jollekin treenikerralle ei pääse osallistumaan, saa poisjääneen kerran tulla korvaamaan korvausvuorolla.


Nose work valmennusryhmäläisille on oma suljettu ryhmä Facebookissa. Ryhmässä saa kysellä ja keskustella, jakaa kuvia ja videota. Näin treeneihin on helppo palata, kysellä jos jotain unohtui ja ilmoittaa poissaoloja. Ryhmässä on aina vain enemmän ja enemmän oppimateriaaleja, opetusvideoita ja paljon muuta.

vapaita ryhmäpaikkoja

Yhteen ryhmää otetaan 4 koirakkoa mutta treeniaika jaetaan kahden koirakon kesken. Eli 30min/2 koiraa. Näin saamme järjestettyä isompia etsintä-alueita sekä pienennettyä odotusaikaa.


TÄLLÄ HETKELLÄ VAPAITA RYHMÄPAIKKOJA:

torstai klo. 20.00
torstai klo. 20.30
sunnuntai klo. 19.45


Ilmoittaudu mukaan ryhmään sähköpostitse, info@sporttihurtta.com!