nose work valmennusryhmä


Valmennysryhmä on tarkoitettu koirakoille jotka haluavat treenata viikottain - joko harrastus- tai kilpailumielessä. Ennen valmennusryhmään tuloa on koirakon täytynyt käydä alkeiskurssi sekä vähintään yksi jatkokurssi. Ryhmät toteutetaan pienryhminä, 2 koiraa per 30min. Näin saadaan lyhennettyä odotusaikaa sekä enemmän aikaa etsinnöille sekä muille harjoituksille.

Pidemmästä yhtäjaksoisesta kurssista on suuri hyöty sekä kouluttajalle, ohjaajalle kuin koirallekin. Tuttu kouluttaja tuntee teidät ja osaa auttaa useimmissa pulmissa huomattavasti paremmin, kuin alati vaihtuva kouluttaja. Samassa ryhmässä treenaaminen on helpompaa myös koiran psyykkeelle, varsinkin jos kyseessä on häiriö- tai stressiherkkä eläin.

Kaikki kehittyvät oman koiransa kanssa eri tahtia ja tämä on meillä otettu huomioon. Edistyneemmille löytyy aina uusia haasteita ja aloittelevimmille tahti pysyy kuitenkin sopivana. Harjoittelu pysyy vaikeimmissakin asioissa hauskana ja palkitsevana.

Kurssilaisilta laskutetaan treenit kerran kuukaudessa. Kertahinta on 29,00€ ja kokonaishinta riippuu siitä, kuinka monta treenikertaa sinä kuukautena on. Ryhmässä on yhden kuukauden irtisanoutumisaika (irtisanoutumishetkellä oleva kuukausi sekä siitä seuraava kuukausi).

Mikäli jollekin treenikerralle ei pääse osallistumaan, saa vuoron vaihtaa keskenään jonkun toisen kurssilaisen kanssa. Tästä täytyy ilmoittaa vähintään edellisenä päivänä, jotta kouluttaja kerkeää suunnittelemaan treenit jokaiselle sopivaksi. Vuoron vaihtoa voi kysyä kätevästi Facebook ryhmässä.

Facebook ryhmässä saa kysellä ja keskustella, jakaa kuvia ja videota. Ryhmässä on aina vain enemmän ja enemmän oppimateriaaleja, opetusvideoita ja paljon muuta.

vapaita ryhmäpaikkoja

Yhdelle 30 min treeniajalle otetaan kaksi koirakkoa. Näin saamme järjestettyä isompia etsintä-alueita sekä pienennettyä odotusaikaa.


RYHMÄPAIKKOJA:

Sunnuntaisin klo. 16-21.

KAIKKI RYHMÄT TÄYNNÄ TÄLLÄ HETKELLÄ.


Kysy vapaata paikkaa ja ilmoittaudu mukaan ryhmään sähköpostitse, info@sporttihurtta.com!